اخبار فرش ماشینی

فروش ۳۰ میلیاردی فرش‌های ایرانی در حراج ملی

خانه حراج ملی در سومین دو دوره از برگزاری این رویداد هنری، «نخستین حراج تخصصی فرش در ایران» را در مرکز خانه همایش تهران برگزار کرد که در این فروش فرش‌های ایرانی به ۳۰ میلیارد و ۳۹۱ میلیون تومان رسید. خانه حراج ملی در سومین دو دوره از برگزاری این رویداد هنری، «نخستین حراج تخصصی فرش در ایران» را در مرکز خانه همایش تهران برگزار کرد که در این فروش فرش‌های ایرانی به ۳۰ میلیارد و ۳۹۱ میلیون تومان رسید.

این حراج با حضور هنرپیشگانی از جمله داریوش ارجمند، جمشید مشایخی، مهتاب کرامتی و اجرای «احمد نجفی» و همچنین حضور سفیر انگلیس و ترکیه آغاز به کار کرد.

در این حراج کمترین قیمت به فرش «نگارستان»، با قیمت ۶ میلیون تومان و بیشترین قیمت به فرش «بهشت ایرانی» با قیمت ۱۵ میلیارد اختصاص داشت.

فرش «گنبد ابریشم»، با قدمت ۷۰-۸۰ سال اثر هنرمندان تبریز، باقیمت پایه ۸۵ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت، ۱۱۰ میلیون خریداری شد.

فرش «ترنج»، با قدمت ۶۵ سال اثر هنرمندان اصفهان، باقیمت پایه ۵۵ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۵۵ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «مشاهیر» با قدمت ۶۰-۷۰ سال اثر هنرمندان راور کرمان، با قیمت پایه ۲۵۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۲۵۰ میلیون تومان خریداری شد.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

فرش «شکار بهرام گور»، با قدمت ۱۴۰-۱۵۰ سال اثر هنرمندان کاشان، با قیمت پایه ۸۵۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «ذبیهی»، نو بافت اثر هنرمندان قم، با قیمت پایه ۶۰۰میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۶۰۰ میلیون خریداری شد.

فرش «نگارستان»، نو بافت اثر هنرمندان قم، با قیمت پایه ۵ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۶ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «چهار فصل»، با قدمت ۵۰-۶۰ سال اثر هنرمندان تبریز، با قیمت پایه ۱۵۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۱۵۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «گلابتون»، با قدمت ۹۰-۱۰۰ سال اثر هنرمندان کاشان، با قیمت پایه ۳۵۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۳۵۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «ستونی هریس»، با قدمت ۱۴۰-۱۵۰ سال اثر هنرمندان هریس، باقیمت پایه ۱۶۰میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۸۵۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش « سلطان مسعود»، نو بافت اثر هنرمندان تبریز، با قیمت ۲ میلیارد تومان خریداری شد.

فرش «نگارستان»، نو بافت اثر هنرمندان قم، باقیمت پایه ۵۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۱۰۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش « ابریشم درختی»، با قدمت ۹۰-۱۰۰ سال اثر هنرمندان کاشان، باقیمت پایه ۱۹۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۱۹۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «هرکه»، با قدمت ۷۰-۸۰ سال، اثر هنرمندان هرکه، با قیمت پایه ۸۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۸۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش « هشت سرو»، با قدمت ۱۴۰-۱۵۰ سال اثر هنرمندان تبریز، با قیمت پایه ۶۸۰میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۱ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «تودشک»، با قدمت ۸۰-۹۰ سال، اثر هنرمندان نایین، با قیمت پایه ۶۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۶۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «زهره»، با قدمت ۵۰-۶۰ سال اثر هنرمندان تبریز، با قیمت پایه ۴۴۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۵۷۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «محتشم»، با قدمت ۱۳۰-۱۴۰ سال اثر هنرمندان کاشان، با قیمت پایه ۶۰۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۶۰۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «جنگ داراب»، با قدمت ۱۰۰-۱۱۰ سال، اثر هنرمندان تهران، با قیمت پایه ۵ میلیارد تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «احمد شاه»، با قدمت ۱۲۰-۱۳۰ سال، اثر هنرمندان اصفهان، با قیمت پایه ۴۲۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت۴۲۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «صیرفیان»، با قدمت ۴۰-۵۰ سال، اثر هنرمندان اصفهان، با قیمت پایه ۵۰ میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۷۰ میلیون تومان خریداری شد.

فرش «بهشت ایرانی»،، اثر هنرمندان کاشمر، باقیمت پایه ۱۵ میلیارد میلیون تومان به حراج گذاشته شد. این فرش با قیمت ۱۵ میلیارد تومان خریداری شد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×