اخبار نساجی

میلیونر شدن با انجام ۵ مرحله

دانلود نسخه دیجیتال مجله کهن

سعی کنید داستان های موفقیت میلیاردرها و مولتی میلیونرها را مطالعه کنید و آنها را سرلوحه کار خود قرار دهید.

به گزارش خبرنگار بازار باشگاه خبرنگاران طریقه مولتی میلیونر شدن با میلیونر شدن چندان فرقی ندارد. کارشناسان این رشته همان هایی هستند که واقعا خودشان میلیونر بوده اند و فقط آنان می توانند در این باره اظهارنظر کنند.

همه ثروتمندان بر این عقیده هستند که دارایی و ثروت بسیار زیاد از طریق یک شغل خوب یا به شیوه پس انداز مستمر مانند یک صورت حساب ماهانه یا حتی برنده شدن در بخت آزمایی دست یافتنی نیست، بنابراین اگر هر ماه خود را موظف می کنید که علاوه بر پرداخت قبوض ماهانه، مبلغی را هم به عنوان پس انداز کنار بگذارید به این امید که روزی ثروتمند شوید کافی نیست! البته پیشنهاد نمی کنیم پس انداز کردن را رها کنید! میلیونر شدن بیشتر شبیه یک انتخاب یا اراده است. اینکه بتوانید منابعی را پیدا کنید که اصلی ترین اطلاعات محرمانه راجع به میلیونر شدن را در برداشته باشد، مسئولیت خودتان است و مبتنی بر تصمیم و اراده فردی شماست.
اینجا می خواهیم شما را با ۵ نکته کلیدی که در راستای رسیدن به این هدف، حیاتی است، آشنا کنیم:

۱ – افکارتان را در مورد پول تجزیه و تحلیل کنید و ارزش های سالم پول را در ذهنتان پرورش دهید

اگر شما پول را چیزی کثیف و پلید می پندارید، پس هرگز آن را جذب نخواهید کرد. به عبارت دیگر هر چند پول مانند چرک کف دست است  ولی اگر خوب فکر کنید، می بینید همین چرک کف دست، حلال بسیاری از مشکلات است. از این گذشته، معمولا کسانی که خودشان در زمینه مالی چندان موفق نبوده اند این شعارها را ساخته اند، پس اگر واقعا می خواهید ثروتمند شوید، بهتر است ذهن تان را از تفکر منفی نسبت به پول خالی کنید.

۲ – احساسات تان را در مورد پول محک بزنید

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

خودتان را در یک تمرین بصری غوطه ور سازید و تصور کنید که هم اینک یک مولتی میلیونر شده اید. آنگاه اگر صد درصد با این موضوع یعنی ثروتمند بودنتان احساس راحتی نمی کنید، پس مطمئن باشید که هرگز پولدار نخواهید شد. اگر احتمالا جزو آن دسته افرادی هستید که باور قلبی تان بر این است که پول زیاد باعث دردسر می شود و اینکه هر که بامش بیش برفش بیشتر پس بهتر است پولدار شدن را هم فراموش کنید.

۳ – کارمند خود باشید و سعی کنید خودتان بدون هیچ جبری بر کیفیت و راندمان کارتان نظارت داشته باشید حتی می توانید از رئیس تان بخواهید به شما به ازای میزان کار مفیدی که انجام می دهید پاداش بدهد نه بر اساس ساعات کارتان

به طور مثال شما باید ۴۰ ساعت در هفته کار کنید اما هیچ محدودیت یا اجباری برای میزان فروش تان یا هر کار دیگری که انجام می دهید، وجود ندارد. معمولا حقوق های ساعتی سقف مبلغی را که شما می توانید به دست بیاورید در نظر می گیرند، ولی اگر قرار باشد براساس راندمان کارتان حقوق دریافت کنید سخت تر کار می کنید و به این ترتیب به سختکوشی عادت خواهید کرد. در نتیجه قطعا انسان موفق تری خواهید بود. همواره به یاد داشته باشید که پولدار شدن هرگز با تنبلی و راحت طلبی به وجود نمی آید، پس اگر ثروتمند شدن خواسته واقعی شماست، بهتر است نهایت تلاش خود را به کار ببندید.

۴ – مجلات معتبر را مطالعه کنید و خودتان را از لیست ثروتمندان مطرح کشورتان مطلع سازید

سعی کنید داستان های موفقیت میلیاردرها و مولتی میلیونرها را مطالعه کنید و آنها را سرلوحه کار خود قرار دهید. از شیوه هایی که آنها در پیش گرفته اند الگوبرداری کنید و عملکردشان را با منش و روش خود مقایسه کنید.
درست است که شاید هرگز نمی توانید به اندازه آنها ثروتمند شوید ولی دست کم می توانید موقعیت فعلی تان را بهبود بخشید. طبق یک ضرب المثل قدیمی اگر ماه را هدف قرار دهید در نهایت حداقل به یک ستاره دست خواهید یافت!
علاوه بر این، شما با آگاهی یافتن از سختی ها و مشکلاتی که آنها برای دستیابی به هدفشان پشت سر گذاشته اند، قوت قلب می گیرید و برای رسیدن به خواسته تان مصمم تر می شوید.

۵ – به هدف خود سخت بچسبید

خود را باور داشته باشید و بر تصمیم تان پافشاری کنید. از توصیه های کارشناسانه اجتناب کنید مگر اینکه آن یک توصیه مثبت باشد. اجازه ندهید اطرافیان تان با سخنان ناامید کننده روحیه تان را تضعیف کنند و شما را از رسیدن به هدف بازدارند. بهتر است نصیحت هایی را بپذیرید که از جانب یک مولتی میلیونر ارائه شده باشد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا
×