اخبار نساجی

رئیس اتاق بازرگانی ایران: افزایش سطح مبادلات با ویتنام تا ۲ میلیارد دلار

 

به نقل از اتاق ایران، غلامحسین شافعی که در صدر هیاتی تجاری به ویتنام سفر کرده، در ملاقات با  رئیس اتاق بازرگانی ویتنام از حمایت دولت و مجلس در ایران از توسعه روابط اقتصادی میان بخش خصوصی دو کشور خبر داد و خواستار تقویت فعالیت تجار دو طرف برای افزایش سطح مبادلات به ۲ میلیارد دلار شد.

رئیس اتاق ایران با اشاره به سفر پاییز سال گذشته هیات عالی رتبه سیاسی-اقتصادی ایران به سرپرستی حسن روحانی، رئیس جمهور به هانوی، پایتخت ویتنام، گفت: سفر کنونی به توصیه رئیس جمهور محترم ایران و پس از توافق دو رئیس جمهور برای تبادل هیات های تجاری انجام می‌شود و در شرایطی که دو دولت اراده بر افزایش همکاری‌های تجاری دارند، وظیفه اتاق‌های بازرگانی دو کشور است که در جهت افزایش سطح مبادلا تلاش کنند.

شافعی به ظرفیت‌های بالای اقتصادی دو طرف اشاره کرد و گفت: در سایه حمایت دو دولت، بخش‌های خصوصی ایران و ویتام می‌توانند در کمترین زمان ممکن سطح مبادلات تجاری دوجانبه را دگرگون کنند.

رئیس پارلمان بخش خصوصی ایران همچنین به حضور ۵ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در هیات اتاق ایران در سفر به ویتام اشاره کرد و این موضوع را نشانه اهمیت افزایش روابط تجاری ایران با ویتنام دانست.

شافعی از آغاز فعالیت اتاق ایران برای تشکیل اتاق مشترک ایران و ویتنام بعد از سفر مهرماه ۱۳۹۵ هیات ایرانی به هانوی خبر داد و گفت که تشکیل این اتاق مراحل پایانی خود را طی می‌کند. او از همتای ویتنامی خود خواست روند تشکیل اتاق مشترک در هانوی نیز از سوی اتاق بازرگانی ویتنام دنبال شود تا هرچه سریع‌تر هدف ارتقای مبادلات تجاری «تا مرز ۲ میلیارد دلار» محقق شود.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

همچنین وو تین لاک، رئیس اتاق ویتنام، نیز به سفر سال گذشته هیات ایرانی به سرپرستی حسن روحانی به هانوی اشاره کرد و گفت: «بسیار خوشحالم که در مدتی کوتاه، میزبان تجار ایرانی در قالب هیات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران هستیم».

وو تین لاک سطح مبادلات تجاری ۱۰۰ میلیون دلاری سال ۲۰۱۶ میان ایران و ویتنام را «نامناسب» دانست و گفت که بخش‌های خصوصی دو طرف با توجه به هدف ۲ میلیارد دلاری تعیین شده در مذاکرات دو رئیس جمهور، باید برای رسیدن به این مهم تلاش کنند. او گفت: «ایران اقتصاد بزرگ خاورمیانه است و ویتنام قطب شیلات و کشاورزی جنوب شرق آسیا. دو کشور در مدت زمان کم می‌توانند سطح مبادلات را افزایش دهند».

وو تین لاک همچنین خواستار سرمایه گذاری ایران در ویتنام شد و گفت که این کشور قراردادهای تجارت آزاد با کشورهای منطقه دارد و این خود ظرفیت مهمی برای توسعه روابط تجاری ایران با کشورهای جنوب شرق آسیا و حتی اروپا و آمریکاست.

 

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×