اخبار فرش ماشینی

ثبت فرش ایرانی در رکوردهای گینس ارزشمند است

دانلود نسخه دیجیتال مجله کهن

 

ثبت فرش ایرانی در رکوردهای گینس ارزشمند است

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طراحی و تولید بزرگترین فرشهای دنیا در مساحت چند هزار مترمربعی که به تازگی در رکوردهای جهانی گینس نیز به ثبت رسیده است، نمونه ای از توانمندی و توفیق شرکت سهامی…

مسعود موحدی که در جمع هیات مدیره و مدیران شعب استانی شرکت سهامی فرش ایران سخن می گفت، فرش دستباف را هنری قدیمی و صنعتی بومی و فراگیر دانست و افزود: این کالا در کنار ابعاد هنری و فرهنگی خود، ارزش فراوانی هم در اشتغالزایی و نیز ارزآوری دارد و همواره جایگاهی خاص در میان صادرات غیرنفتی کشورمان دارا بوده است.

وی با تاکید بر ارزآوری این کالا افزود: در سال گذشته بیش از ۵۶۰ میلیون دلار فرش دستباف به صورت رسمی از کشور صادرشده است و در سال جاری نیز در هدفگذاری صادراتی پیش بینی شده، سهم مجزا و خاصی برای فرش دستباف ایرانی از سوی کارگروه صادرات غیرنفتی کشور لحاظ شده است.

موحدی ادامه داد: در نظر گرفتن این سهم از صادرات غیرنفتی در کنار جمعیت شاغلان این حرفه و نیز ارزش افزوده بالا و هزینه اندک برای ایجاد شغل موجب می شود تا دولت نگاه ویژه ای به این مقوله داشته باشد.

آیا میدانستید مجله نساجی کهن تنها مجله تخصصی فرش ماشینی و نساجی ایران است؟ نسخه پی دی اف آخرین مجلات از اینجا قابل دریافت است.

وی با اشاره به وظیفه وزارت صنعت، معدن و تجارت در حراست از این میراث قدیمی گفت: در این وزارتخانه دو بال به پرواز فرش ایرانی مدد می رسانند که یکی “مرکز ملی فرش ایران” است به عنوان نهاد سیاستگذار، برنامه ریز و حامی این هنر-صنعت و دیگری “شرکت سهامی فرش ایران” است که خود دستی در تولید، فروش و صدور فرش ایرانی دارد.

موحدی قدمت نزدیک به ۸۰ ساله شرکت سهامی فرش ایران را ارزشمند و قابل توجه دانست و ادامه داد: قدمت این شرکت در کنار گستردگی و فعالیت آن و وجود کارگاه ها و نمایندگی ها در شهرهای مختلف فرشباف ایران موجب شده است تا اشتغالزایی مطلوبی را رقم زند و از سوی دیگر بتواند پاسخگوی سفارشات مختلف خریداران داخلی و خارجی باشد و نمونه ای موفق از تولید  به شیوه سفارش پذیری را تحقق بخشد.

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین افزود: شرکت سهامی فرش ایران در کنار مرکز ملی فرش ایران می تواند “عمل” را در کنار “نظر” قرار دهد و فرش ایرانی با همراهی “دانش” و تجربه”، بیش از گذشته راه کمال را بپیماید.

به گفته وی این شرکت همچنان می تواند به نمایندگی از دولت با تقویت سفارش پذیری و توجه به بازارهای خارجی و با تکیه بر گستردگی مراکز فعالیت و کارگاه های خود در شهرهای مختلف کشور در کنار بخش خصوصی کمک کند تا رهبری بازار فرش دنیا همچنان در اختیار کشورمان باشد.

وی همچنین از لوح گواهی ارسال شده از سوی کتاب رکوردهای گینس برای بافت بزرگترین فرش دستباف دنیا از سوی شرکت سهامی فرش ایران  رونمایی کرد.

اشتراک رایگان سالانه مجله کهن

جهت دریافت اشتراک رایگان سالانه مجله نساجی و فرش ماشینی کهن در فرم زیر ثبت نام کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
×